Straatmuzikantenfestival “Gooi maar in m’n Pet”

Op (koop)zondagmiddag 26 augustus 2018 is het weer zo ver! Het jaarlijkse “Gooi maar in m’n Pet” festival Emmen. Je kunt je nu weer aanmelden. En let op, vol is vol! Opdrachtgever is Stichting Ondernemersfonds Emmen Centrum. De organisatie is in handen van Gerald Janse, Gitareon/Adevents/Stichting Talentblik.

Inschrijfformulier

Wie kunnen er aan dit festival deelnemenNeem je instrument mee!

Aan dit festival kunnen deelnemen: een ieder die het leuk vindt om zijn/haar muziek ten gehore te brengen aan een grote groep mensen. Aan het festival mogen zowel professionele muzikanten als amateurs deelnemen, in elke leeftijdscategorie, met elk instrument. Spontaniteit voert in ieder geval de boventoon. Het is aan het publiek om te beslissen naar wie het wil kijken. Let wel op, want het aantal inschrijvingen is beperkt.

Denk goed na over je act en de straatwaardigheid er van. Geen drumstel maar djembé, cajon of potten en pannen. Geen elektrisch gitaar maar unplugged gitaar. Kortom, de nadruk ligt op onversterkt spelen. En deze creativiteit wordt beoordeeld en gewaardeerd!

EEF_2944Eigen plek

Iedere muzikant krijgt een eigen plek toegewezen. Berichtgeving volgt ongeveer een week voor aanvang van het festival.

Gage

Zoals de naam al laat blijken, is het toegestaan de pet te gebruiken! Graag zelfs. Indien je als muzikant of muzikantengroep de opbrengst schenkt aan een goed doel, laat het even weten. Dan kunnen wij het meenemen in de promotie.

Jury

Er zal een professionele jury aanwezig zijn. Dat houdt in dat de kwaliteit van elke deelnemer of deelnemersgroep beoordeeld wordt. Sfeer en originaliteit zullen een belangrijk onderdeel van het juryrapport zijn. En vooral of het straatmuzikantwaardig en akoestisch is je act. Er zijn prijzen te winnen, Deelname is uiteraard de belangrijkste factor.

De tijdenNH16371kopie

Centrum Emmen: van 13 tot 17u

Met vriendelijke groet,
Gerald Janse, organisator

Inschrijfformulier