Home

 

Welkom bij Gitareon! Wij geven: 

- Gitaarles - Zangles
- Bandcoaching  - Drumles
- Pianoles - DJ cursus
- Banjo/Mandoline/Ukeleleles - Basles

 

We zijn gevestigd in Emmen centrum
Je kunt bij ons terecht al vanaf een tientje per les! 
We geven les aan beginners en gevorderden in elke leeftijd

Daarnaast hebben we ook mogelijkheden voor mensen met een PGB en zijn wij deelnemer aan de participatiewebshop van de gemeente Emmen voor mensen met een lager inkomen. (www.participatiewebshop.emmen.nl vul bij zoekterm Gitareon in)

 

Bezoek onze Webshop!

Interessant, want naast een vast aanbod bieden wij ook regelmatig rest- en faillisementspartijen aan tegen een zeer scherpe prijs. Ook voor onderhoud en afstellen van je instrument ben je bij ons aan het juiste adres. Klik voor een directe link naar onze webshop: 
http://www.gitareon.nl/shop/  

 

Zang of bandopname!

Wij maken professionele mp3/wav of CD opnamen voor een zeer, zeer scherp tarief in onze studio. Voor slechts 75 euro per uur krijg je meteen het resultaat mee. Of je nu alleen met je gitaar komt of met een complete band, wij zijn in staat om binnen een paar uur 3 tot 4 nummers vast te leggen. Dus wil je een banddemo of je eigen geschreven nummers of covers op professionele manier vastleggen... maak een afspraak!

 

Spoedcursussen!

Voor beginnend: geen zin in alleen maar noten lezen van papier, maar wel op korte termijn een instrument leren bespelen? Het kan al in tien lessen bij Gitareon. Voor gevorderden: je loopt vast op een bepaald vlak of speelt al jaren dezelfde stukken...Wij helpen je weer over die drempel heen! 
Ook mensen die graag bandervaring willen opdoen of bijvoorbeeld mensen uit het basisonderwijs zijn bij Gitareon op het goede adres.

Het muziekaanbod is van Nederpop tot Hardrock. 

 

Bandbegeleiding

Voor mensen met enige ervaring op gebied van zang/drum/gitaar/bas of toetsen (in elke leeftijd) is er ook plaats in onze bandbegeleidingsgroepen. Wij stellen de band samen, Jullie kiezen de muziek.

Aan het einde van elke periode (10 weken) is er een bandpresentatie live op een podium en we hebben de mogelijkheid voor een cd-opname. Er zijn bands in verschillende niveaus, de instapeis is dus niet per definitie hoog, maar motivatie is wel een vereiste. Ook bestaande bands melden zich geregeld bij ons aan om verder te komen en podiumervaring op te doen.

Bel even voor je langskomt, onze openingstijden zijn flexibel
Tel: 0591-644448 of mobiel: 06-48080487.