Home

Welkom bij Gitareon! Wij geven:

- Gitaarles - Zangles
- Bandcoaching  - Drumles
- Pianoles - DJ cursus
- Banjo/Mandoline/Ukeleleles - Basles

 

We zijn gevestigd in Emmen centrum
Je kunt bij ons terecht al vanaf een tientje per les! 

 

Bezoek onze Webshop!

Interessant, want naast een vast aanbod bieden wij ook regelmatig rest- en faillisementspartijen aan tegen een zeer scherpe prijs. Ook voor onderhoud en afstellen van je instrument ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Klik voor een directe link naar onze webshop:

http://www.gitareon.nl/shop/

 

Spoedcursussen!

Beginnend: geen zin in alleen maar noten lezen van papier, maar wel op korte termijn een instrument leren bespelen? Het kan al in tien lessen bij Gitareon. Gevorderd: je loopt vast op een bepaald vlak of speelt al jaren dezelfde stukken...Wij helpen je weer over die drempel heen! Wij geven les aan: kinderen/jongeren/volwassenen.

Ook mensen die graag bandervaring willen opdoen of bijvoorbeeld mensen uit het basisonderwijs zijn bij Gitareon op het goede adres.

Het muziekaanbod is van Nederpop tot Hardrock. 

 

Bandbegeleiding

Voor mensen met enige ervaring op gebied van zang/drum/gitaar/bas of toetsen (in elke leeftijd) is er ook plaats in onze bandbegeleidingsgroepen. Wij stellen de band samen, Jullie kiezen de muziek.

Aan het einde van elke periode (10 weken) is er een bandpresentatie live op een podium en we hebben de mogelijkheid voor een cd-opname. Er zijn bands in verschillende niveaus, de instapeis is dus niet per definitie hoog, maar motivatie is wel een vereiste. Ook bestaande bands melden zich geregeld bij ons aan om verder te komen en podiumervaring op te doen.

 

Bel even voor je langskomt, onze openingstijden zijn flexibel
Tel: 0591-644448 of mobiel: 06-48080487.