Home

Informatie en aanmelden "Gooi maar in mijn Pet" Festival Emmen 2014

(Klik Logo)


Welkom bij de grootste aanbieder voor muziekles in Zuidoost Drenthe. Wij zijn gevestigd in het centrum van Emmen en geven Gitaar- bas- zang- drum- piano- dj-en bandbegeleidings cursussen al vanaf een tientje per les! 

 

Nieuwe Webshop online!

Onze nieuwe webshop is online!! En we zijn zeer scherp met onze aanbiedingen! Klik voor een directe link naar onze webshop:

http://www.gitareon.nl/shop/

 

Spoedcursussen Gitaar, Basgitaar, Toetsen, Zang, Drum, Banjo, Mandoline, Ukelele en DJ-Cursus!

Geen zin in jaren lang noten lezen van papier, maar wel op korte termijn een instrument leren bespelen? Het kan al in tien lessen bij Gitareon. Gitareon verzorgt spoedcursussen aan de Parallelweg in Emmen Centrum. Het richt zich op beginners en gevorderden.

Mensen die het leuk vinden in hun vrije tijd muziek te maken en snel nummers willen leren spelen of bepaalde technieken willen aanleren.

Ook mensen die door willen stromen naar een band of bijvoorbeeld mensen uit het basisonderwijs zijn bij Gitareon op het goede adres.

Het muziekaanbod is van Nederpop tot Hardrock. We geven les aan alle leeftijdscategorieën van 7 tot 80 jaar.

 

Bandbegeleiding

Voor mensen met enige ervaring op gebied van zang/drum/gitaar/bas of toetsen (in elke leeftijd) is er ook plaats in onze bandbegeleidingsgroepen. Wij stellen de band samen, Jullie kiezen de muziek.

 

Aan het einde van elke periode (10 weken) is er een bandpresentatie live op een podium en we hebben de mogelijkheid voor een cd-opname. Er zijn bands in verschillende niveaus, de instapeis is dus niet per definitie hoog, maar motivatie is wel een vereiste. Ook bestaande bands melden zich geregeld bij ons aan om verder te komen en podiumervaring op te doen.

 

Verkoop Instrumenten
Tevens hebben wij een ruim assortiment gitaren, basgitaren, versterkers, etc. in de verkoop. Je vindt al onze aanbiedingen in onze webshop!
Ook doen wij aan reparatie en onderhoud van instrumenten.

Bel even voor je langskomt, onze openingstijden zijn flexibel
Tel: 0591-644448 of mobiel: 06-48080487.