Home

 

Schrijf je nu in voor het Gooi maar in mn Pet festival op zondag 30 augustus in het centrum van Emmen (klik link)

 


 

Welkom bij Gitareon! Wij geven: 

- Gitaarles - Zangles
- Bandcoaching  - Drumles
- Pianoles - DJ cursus
- Banjo/Mandoline/Ukeleleles - Basles

 

We zijn gevestigd in Emmen centrum
Je kunt bij ons terecht al vanaf een tientje per les! 

Spoedcursussen!

Onze lessen zijn ingedeeld in blokken van 10 lessen. We geven les aan beginners en gevorderden en in elke leeftijdscategorie. Je kunt kiezen voor de gezellige en goedkope duo of groepslessen (we delen je in op leeftijd, ervaring en interesse) of voor onze specifieke individuele lessen. De lesstof van de individuele en de groepslessen zijn gelijk, echter krijgt een groepje langer les. Dit doen we om iedereen voldoende aandacht en tijd te gunnen dezelfde lesstof als de individuele lessen te kunnen meegeven.

 

Extra's:

 

Bezoek onze Webshop!

Interessant, want naast een vast aanbod bieden wij ook regelmatig rest- en faillisementspartijen aan tegen een zeer scherpe prijs. Ook voor onderhoud en afstellen van je instrument ben je bij ons aan het juiste adres. Klik voor een directe link naar onze webshop: 
http://www.gitareon.nl/shop/  

 

Zang of bandopname!

Wij maken professionele mp3/wav of CD opnamen voor een zeer, zeer scherp tarief in onze studio. Voor slechts 75 euro per uur krijg je meteen het resultaat mee. Of je nu alleen met je gitaar komt of met een complete band, wij zijn in staat om binnen een paar uur 3 tot 4 nummers vast te leggen. Dus wil je een banddemo of je eigen geschreven nummers of covers op professionele manier vastleggen... maak een afspraak!

 

Participatiewebshop en PGB

Voor mensen met een lager inkomen verwijzen we graag naar de participatiewebshop van de gemeente Emmen. (www.participatiewebshop.emmen.nl vul bij zoekterm Gitareon in). Onder bepaalde voorwaarden vergoedt de gemeente de lessen en het lesinstrument. Ook mensen met een PGB zijn bij ons op het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Gerald Janse:
Tel: 0591-644448 of mobiel: 06-48080487.